Cibulovo-ředkvová pasta

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 50 g Kedlubna
  • 30 g Celer řapíkatý
  • 300 g Cibule
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1.5 dl Olej olivový extra panenský
  • 1 kg Ředkev černá
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 255 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 117 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 769.9 mg
  • Vláknina 1653.1 mg
  • Vitamín A 1653.1 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 129.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ředkev, celer a kedlubnu důkladně očistíme, dobře omyjeme, na jemném struhadle nastrouháme do misky, cibuli oloupeme a také nastrouháme. Všechny suroviny v misce dobře promícháme, přilijeme olej, podle vlastní chuti osolíme, opepříme, ještě promícháme a pastu odložíme na krátkou dobu do ledničky odpočinout.

Komentáře k receptu