Mexické skopové
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 536 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 27 g
- Sodík 493 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 120.2 mg
- Draslík 558.2 mg
- Vláknina 2465 mg
- Vitamín A 2465 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.2 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazole namočíme a uvaříme doměkka. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Očištěné maso pokrájíme na menší kousky. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, vložíme maso, zaprášíme paprikou, promícháme, vlijeme rajský protlak, přilijeme vodu a přivedeme k varu.
-
2
Ochutíme drceným česnekem a pod poklicí podusíme doměkka.
-
3
Potom maso vyndáme, přidáme vařené fazole, prohřejeme, osolíme podle chuti. Nakonec přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, chilli papričku, oloupaná rajčata a maso. Podáváme velmi horké.