Špenát kašmírský
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 145 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 7 g
- Sodík 109 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 991.3 mg
- Vláknina 5805.1 mg
- Vitamín A 5805.1 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 42 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ze špenátu odstraníme tvrdé stonky.
-
2
Ve woku rozehřejeme hořčičný olej, přidáme hořčičná semínka a garam masalu a přikryjeme wok poklicí. Když praskání ustane, přidáme pokrájenou šalotku a špenát. Špenát vaříme 15 minut, dokud se nevyvaří většina vody, poté špenát a cibulku vyndáme a scedíme zbývající vodu.
-
3
Ihned podáváme.