Hemenex z křepelčích vajec

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Feferony
  • 100 g Šunka parmská
  • 50 g Cibulka jarní
  • 3.2 ml Olej olivový
  • 36 ks Vejce křepelčí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 181 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 276 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 835.6 mg
  • Draslík 206.4 mg
  • Vláknina 1064.8 mg
  • Vitamín A 1064.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.3 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce rozklepneme do misky. Osolíme, opepříme. Feferonku nakrájíme na tenká kolečka stejně jako cibulku.

  • 2

    Pánev rozpálíme, dáme na ní plátky šunky a krátce osmahneme. Poté přilijeme vejce, přisypeme feferonky a cibulku a smažíme do zbělání bílků.

Komentáře k receptu