Dijonský salát z čočky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 17 g
- Sodík 43 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 575.4 mg
- Vláknina 36135.8 mg
- Vitamín A 36135.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čočku necháme 35 minut povařit ve vroucí vodě, poté slijeme.
-
2
Cibuli a pažitku pokrájíme nadrobno a smícháme s hořčicí, octem a olejem.
-
3
Zálivku dochutíme solí a pepřem a vmícháme do uvařené čočky.