Fazolová polévka s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
- Sacharidy 78 g
- Tuky 5 g
- Sodík 531 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 78 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 2284.2 mg
- Vláknina 39084.2 mg
- Vitamín A 39084.2 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bílé fazole namočíme přes noc do vody.
-
2
Druhý den vodu slijeme a fazole dáme vařit do čisté osolené vody, přidáme celou cibuli, majoránku a bílý pepř.
-
3
Vaříme přibližně hodinu, až do změknutí fazolí.
-
4
Pro zjemnění chutě dáme do polévky lžíci másla.