Chilský guláš

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 80 g Cibule
  • 300 g Hovězí svíčková
  • 30 g Paprikové lusky čerstvé
  • 1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Chilli koření mleté
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 3 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 304 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 489 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 63 mg
  • Draslík 626.2 mg
  • Vláknina 1360.1 mg
  • Vitamín A 1360.1 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.2 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné a odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na hranolky a smažíme za stálého míchání na rozehřátém oleji.

  • 2

    Asi po 2 minutách přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, po dalších 2 minutách přidáme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku, kečup, worcester, sůl a chilli koření. Vše krátce podusíme.

Komentáře k receptu