Cibulačka s portským vínem a žloutkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 262 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 17 g
- Sodík 937 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 133.1 mg
- Draslík 349.2 mg
- Vláknina 3533.8 mg
- Vitamín A 3533.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na másle, přilijeme vývar, osolíme a opepříme. Necháme pod pokličkou asi 20 minut táhnout.
-
2
Následně odstavíme z ohně, přelijeme do zapékací misky, přidáme v portském víně rozšlehaný žloutek a dobře promícháme. Na povrch položíme nasucho opečené toasty, posypeme sýrem a pod grilem nebo v troubě krátce zapečeme.