Čachašbili z kuřete

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 3 ks Cibule
  • 1 ks Kuře
  • 3 ks Rajčata
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 dl Olej olivový
  • 1 šálek Vývar z hovězích kostí
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 4 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 821 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 61 g
  • Sodík 479 mg
  • Bílkoviny 56 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 214.6 mg
  • Draslík 891.4 mg
  • Vláknina 2868.5 mg
  • Vitamín A 2868.5 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.2 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné kuře nasekáme na větší kousky a zprudka je opečeme v kastrolu na rozpáleném oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme trochou vývaru a přidáme rajčatový protlak a utřený česnek. Dusíme pod pokličkou 30 - 40 minut.

  • 2

    Potom přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, oloupaná, na čtvrtky nakrájená rajčata a dusíme doměkka.

  • 3

    Hotový pokrm posypeme nasekaným koprem.

Komentáře k receptu