Houbová dobrota

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 hrnek Houby čerstvé
  • 3 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
  • 1 polévková lžíce Tuk
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 369 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 282 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 44.2 mg
  • Draslík 560.4 mg
  • Vláknina 8737 mg
  • Vitamín A 8737 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku.

  • 2

    Přidáme nakrájené houby, osolíme, opepříme, okmínujeme a za občasného míchání dusíme, až se tekutina odpaří.

  • 3

    Houby posypeme nastrouhaným sýrem a zvolna pečeme, až se sýr roztaví.

  • 4

    Před podáváním posypeme pokrm nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu