Skopová žebírka na česneku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 27 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Skopová žebra
  • 400 g Bramborová kaše
  • 15 g Petržel kudrnka
  • 50 ml Olej rostlinný
  • 600 ml Salát okurkový
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Rozmarýn čerstvý
  • 2 špetka Kmín drcený
  • 8 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 575 kcal
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 515 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 122 mg
  • Draslík 350 mg
  • Vláknina 3829.5 mg
  • Vitamín A 3829.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.2 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso od kosti nařízneme, naklepeme, osolíme, posypeme rozmarýnem, kmínem a potřeme prolisovaným česnekem. Na pánvi rozpálíme olej a žebírka na něm zprudka osmažíme po obou stranách. Porce upravíme na talíře, doplníme bramborovou kaší, posypeme posekanou petrželkou.

  • 2

    Můžeme podávat s okurkovým salátem.

Komentáře k receptu