Haše na červeno

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Červená řepa sterilovaná
  • 0.5 kávová lžička Chilli omáčka
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.333333 šálek Cibule
  • 1.5 šálek Hovězí maso vařené
  • 2 šálek Brambory vařené
  • 2 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 0.18 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 236 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 279 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 95.2 mg
  • Draslík 253 mg
  • Vláknina 4703.3 mg
  • Vitamín A 4703.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.2 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme v pánvi na rozehřátém másle. Vmícháme nastrouhané brambory, scezenou překrájenou červenou řepu a drobně nasekané maso. Osolíme, opepříme a uhladíme na pánvi.

  • 2

    Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut. Během pečení haši občas nadzvedneme, aby se nepřipálila.

  • 3

    Opečenou haši pokapeme mlékem a trochou chilli omáčky.

  • 4

    Podáváme samostatně nebo s čerstvým chlebem.

Komentáře k receptu