Celer dušený s kysanou okurkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Celer bulvový
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 5 g Petržel - nať
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 77 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 806 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 6 mg
  • Draslík 291.9 mg
  • Vláknina 4925 mg
  • Vitamín A 4925 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěný celer nakrájíme na menší kostky, přidáme nahrubo nastrouhanou kyselou okurku, osolíme a dusíme na másle.

  • 2

    Téměř hotový pokrm zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, krátce povaříme a nakonec posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu