Celer dušený s kysanou okurkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 77 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 4 g
- Sodík 806 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 291.9 mg
- Vláknina 4925 mg
- Vitamín A 4925 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.2 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný celer nakrájíme na menší kostky, přidáme nahrubo nastrouhanou kyselou okurku, osolíme a dusíme na másle.
-
2
Téměř hotový pokrm zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, krátce povaříme a nakonec posypeme nasekanou petrželkou.