Bramborák s vepřovou krví
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 297 kcal
- Sacharidy 37 g
- Tuky 4 g
- Sodík 81 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 2.9 mg
- Draslík 881.8 mg
- Vláknina 11689 mg
- Vitamín A 11689 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oloupeme, nastrouháme, přidáme cibuli zpěněnou na sádle, rozkloktanou krev, mouku, prolisovaný česnek, osolíme a okořeníme.
-
2
Směs řádně promícháme, rozetřeme na vymaštěný pekáč a pečeme dozlatova.