Rýžové nudle s kuřecím masem a zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Kuřecí prsa
  • 80 g Mrkev kořen
  • 400 g Nudle rýžové
  • 90 g Cibulka jarní
  • 250 g Pekingské zelí
  • 30 ml Olej arašídový (podzemnicový)
  • 90 ml Omáčka kecap manis
  • 1 špetka Sůl
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 614 kcal
  • Sacharidy 91 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 481 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 89 g
  • Cholesterol 80 mg
  • Draslík 564.6 mg
  • Vláknina 9179 mg
  • Vitamín A 9179 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.5 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mrkev, zelí a cibulku opláchneme, očistíme a pokrájíme na menší kousky. Maso nakrájíme na nudličky.

  • 2

    Nudle uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme a dáme stranou. Olej rozpálíme a smažíme na něm maso po dobu 5 minut. Poté z pánve vyjmeme a na oleji osmažíme česnek, mrkev a cibuli. Smažíme 1 minutu, poté přidáme kecap manis, nudle a maso. Smažíme ještě 2 minuty.

Komentáře k receptu