Těstoviny s fenyklem a olihněmi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 489 kcal
- Sacharidy 85 g
- Tuky 4 g
- Sodík 295 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 203.9 mg
- Draslík 908.1 mg
- Vláknina 4439.8 mg
- Vitamín A 4439.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.7 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi opečeme asi dvě minuty na kroužky rozkrájené olihně. Přidáme anýzovku a ještě minutu povaříme. Vyndáme olihně na talíř, do výpeku vložíme nakrájená rajčata, strouhaný fenykl, nadrobno pokrájenou šalotku a za stálého míchání vaříme 20 minut. Mezitím v osolené vodě uvaříme těstoviny. Poté do omáčky vložíme olihně, přidáme sůl, pepř dle chuti a 2 minuty prohřejeme. Scedíme těstoviny, smícháme je s omáčkou a můžeme servírovat.