Tagtiatelle s fenyklem a lososem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 517 kcal
- Sacharidy 57 g
- Tuky 23 g
- Sodík 607 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 57 g
- Cholesterol 26 mg
- Draslík 431.6 mg
- Vláknina 7483 mg
- Vitamín A 7483 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibulky nakrájíme na stroužky. Rozpálíme olej a cibulky chvíli vaříme. Přidáme lososa nakrájeného na kostičky a zvolna podusíme 5 minut. Osolíme a opepříme.
-
2
Ve slané vodě spaříme fenykl nakrájený na slabé plátky, vyjmeme ho děrovačkou a přidáme na pánev.
-
3
Ve stejné vodě uvaříme tagliatelle „al dente", scedíme a krátce
-
4
dovaříme v omáčce.
-
5
Dochutíme koprem a pokapeme panenským olivovým olejem.