Nočky po italsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 630 kcal
- Sacharidy 56 g
- Tuky 40 g
- Sodík 1760 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 56 g
- Cholesterol 67.2 mg
- Draslík 892.4 mg
- Vláknina 10910 mg
- Vitamín A 10910 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 32.4 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji osmahneme slaninu, přisypeme nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět.
-
2
Přidáme rajčata v plechovce, feferonku zbavenou semínek nakrájenou najemno.
-
3
Přivedeme k varu a necháme vařit, dokud se rajčata nevyvaří a omáčka nezhoustne.
-
4
Mezitím uvaříme nočky dle návodu v osolené vodě.
-
5
Poté je vyjmeme z vody a servírujeme s omáčkou.