Rizoto
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 102 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 2 g
- Sodík 97 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 53.3 mg
- Draslík 332.7 mg
- Vláknina 574 mg
- Vitamín A 574 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvičce necháme zesklovatět cibulku, přidáme na kousky nakrájené a okořeněné maso. Přidáme rýži a zalijeme vodou (rýže:voda; 1:2). Pečlivě promícháme a necháme cca 10 minut vařit. Přisypeme zeleninovou směs a vaříme dokud není rýže hotová (cca 10 minut).