Rýže s vejci a fazolkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 393 kcal
- Sacharidy 62 g
- Tuky 11 g
- Sodík 662 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 132.9 mg
- Draslík 373 mg
- Vláknina 8210 mg
- Vitamín A 8210 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 26.5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvaříme rýži v osolené 1 vodě 12-15 minut doměkka.
-
2
Ve woku rozpálíme olej, přidáme kostičky slaniny a vyškvaříme ji. Vložíme rýži a hrášek a smažíme ještě 5 minut.
-
3
Přidáme rozšlehané vejce a fazolové lusky, mícháme a smažíme, až vejce ztuhnou. Ochutnáme, ozdobíme cibulkou a servírujeme.