Rýžové lečo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Rýže předvařená (parboiled)
  • 8 ks Rajčata
  • 5 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 20 dkg Salám Gothajský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 541 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 150 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 53 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 728.1 mg
  • Vláknina 6079.8 mg
  • Vitamín A 6079.8 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 101.6 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá rajčata a papriky nakrájíme na kostky.

  • 2

    Zeleninu podusíme doměkka, přidáme salám nakrájený ma malé kostky.

  • 3

    Vmícháme celá vejce, osolíme a přidáme 2 sáčky předvařené rýže.

  • 4

    Vše promícháme.

  • 5

    Za občasného míchání necháme rýži dusit, až je měkká.

Komentáře k receptu