Jáhlová kaše s cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 359 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 15 g
- Sodík 257 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 12.1 mg
- Draslík 160.3 mg
- Vláknina 11475 mg
- Vitamín A 11475 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci rozehřejeme sádlo, na kterém zpěníme drobně pokrájenou cibuli.
-
2
Potom k ní přidáme dobře propláchnuté a odkapané jáhly a spolu s cibulí je smažíme tak dlouho, aby nám jáhly nasály tuk.
-
3
Pak k nim opatrně přilijeme horkou vodu, osolíme podle chuti a pod pokličkou vaříme při mírné teplotě 30 minut.