Křupavé steaky s omáčkou teriyaki

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 7 g Sůl
  • 7 g Pepř černý mletý
  • 75 g Strouhanka
  • 4 ks hovezí steak
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • 1 polévková lžíce Mandle
  • 2 polévková lžíce Omáčka Teriyaki
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 82 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 359 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 50.6 mg
  • Vláknina 911 mg
  • Vitamín A 911 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Steaky osolíme a opepříme.

  • 2

    Obalíme je v mouce, pak ve vejci a nakonec v panko strouhance.

  • 3

    Osmažíme ve fritovacím hrnci.

  • 4

    Podáváme s teriyaki omáčkou posypanou plátky mandlí.

Komentáře k receptu