Tvarůžkový granát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 g Brambory
  • 100 g Tvarůžky olomoucké malé
  • 100 g Jehněčí maso
  • 50 g Anglická slanina
  • 50 g Cibule
  • 60 g Mrkev kořen
  • 5 g Sůl
  • 4 g Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 725 kcal
  • Sacharidy 38 g
  • Tuky 174 g
  • Sodík 2378 mg
  • Bílkoviny 52 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 114 mg
  • Draslík 1053.8 mg
  • Vláknina 17432 mg
  • Vitamín A 17432 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 957.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pracovní desce rozprostřeme větší obdélník alobalu. Na základ použijeme plátky anglické slaniny, na ně rozložíme plátky syrových brambor, osolíme, opepříme. Dále proužky jehněčího masa, osolené a opepřené a plátky cibule a mrkve. Na závěr poklademe plátky tvarůžků, dobře zabalíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě 30 minut.

Komentáře k receptu