Kuřecí sendvič se salsou rossa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 16 g
- Sodík 1062 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 48 mg
- Draslík 414.6 mg
- Vláknina 1874.5 mg
- Vitamín A 1874.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí řízky rozkrojíme podélně, abychom získali slabé plátky. Potřeme olejem, osolíme, opepříme a necháme chvíli uležet. Zatím rozpůlíme kapii, zbavíme jader a opečeme na grilu (2 minuty z každé strany). Na pánvi rozpálíme olej, osmahneme prolisovaný česnek, přidáme rajčata, cayenský pepř, opečenou kapii, vše 5 minut povaříme. Maso rozložíme na gril a opečeme 3 minuty z každé strany. Uvařené ingredience na salsu osolíme, přidáme ocet a rozmixujeme vše do hladka. Rozkrojené žemle potřeme salsou, vložíme plátky masa a znovu potřeme salsou, ozdobíme listy rokety.