Hot dogy se salsou rossa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 739 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 66 g
- Sodík 1756 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 108 mg
- Draslík 647.9 mg
- Vláknina 4774.5 mg
- Vitamín A 4774.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 12.5 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nejdříve si připravíme salsu. Kapie rozkrojíme na půlky, zbavíme jader a potřeme olejem. Grilujeme z obou stran, až jjsou dokonale propečené.
-
2
Na pánvi rozpálíme olej, přidáme prolisovaný česnek a pár minut osmahneme. Přidáme rajčata, cayenský pepř, 15 minut necháme dusit. Přidáme kapie, ocet, sůl a pepř, ještě 5 minut povaříme, nakonec rozmixujeme do hladka.
-
3
Klobásy obalíme slaninou a spíchneme párátkem, rozkrojíme na čtyři kusy, na špízové jehly nabodneme střídavě s kolečky cibule. Grilujeme za stálého otáčení, dokud nejsou propečené. Podáváme s hotovou salsou.