Burián
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 480 kcal
- Sacharidy 81 g
- Tuky 12 g
- Sodík 581 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 48 g
- Cholesterol 78.6 mg
- Draslík 941.6 mg
- Vláknina 18800 mg
- Vitamín A 18800 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Den předem vařené brambory oloupeme a nastrouháme.
-
2
Přidáme nastrouhaná jablka, vejce, krupici, špetku soli a mléka tolik, aby nám vzniklo hustší těsto (vařečka v něm stojí).
-
3
Vlijeme do sádlem vymaštěného pekáčku a v předehřáté troubě necháme zapéct.