Omeleta s bramborami a cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2028 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 213 g
- Sodík 345 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 546.7 mg
- Draslík 680.8 mg
- Vláknina 9780 mg
- Vitamín A 9780 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 72.8 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 279.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slaninu nakrájíme, vyškvaříme dozlatova, přidáme brambor nakrájený na malé kostičky a opět dozlatova usmažíme.
-
2
Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, očištěnou a na kolečka nakrájenou papriku, osolíme a popřípadě přidáme trochu másla. Vše dusíme doměkka.
-
3
V hrnku rozkvedláme vejce, smícháme se 2 lžícemi vody, osolíme.
-
4
Na pánvi rozehřejeme máslo, vejce na ni nalijeme a upečeme omeletu. Upečenou naplníme dušenou směsí a přehneme.