Omeleta s bramborami a cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 250 g Máslo čerstvé
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Brambory
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 2 plátek Anglická slanina
  • 2 polévková lžíce Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2028 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 213 g
  • Sodík 345 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 546.7 mg
  • Draslík 680.8 mg
  • Vláknina 9780 mg
  • Vitamín A 9780 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 72.8 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 279.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu nakrájíme, vyškvaříme dozlatova, přidáme brambor nakrájený na malé kostičky a opět dozlatova usmažíme.

  • 2

    Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, očištěnou a na kolečka nakrájenou papriku, osolíme a popřípadě přidáme trochu másla. Vše dusíme doměkka.

  • 3

    V hrnku rozkvedláme vejce, smícháme se 2 lžícemi vody, osolíme.

  • 4

    Na pánvi rozehřejeme máslo, vejce na ni nalijeme a upečeme omeletu. Upečenou naplníme dušenou směsí a přehneme.

Komentáře k receptu