Telecí maso v mrkvi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 5 g Petržel - nať
  • 5 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Mrkev kořen
  • 100 g Telecí plec
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 182 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 240 g
  • Sodík 163 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 55 mg
  • Draslík 175.9 mg
  • Vláknina 6387.5 mg
  • Vitamín A 6387.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na másle.

  • 2

    Zaprášíme moukou, podlijeme vývarem z kostí (nebo vodou) a přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev. Vše dusíme doměkka.

  • 3

    Nakonec do pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.

Komentáře k receptu