Telecí maso v mrkvi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 182 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 240 g
- Sodík 163 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 55 mg
- Draslík 175.9 mg
- Vláknina 6387.5 mg
- Vitamín A 6387.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opečeme na másle.
-
2
Zaprášíme moukou, podlijeme vývarem z kostí (nebo vodou) a přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev. Vše dusíme doměkka.
-
3
Nakonec do pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.