Cibulový salát s okurkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 96 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 1 g
- Sodík 2155 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 0.4 mg
- Draslík 190 mg
- Vláknina 7678.8 mg
- Vitamín A 7678.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, rozebereme na prstýnky a přelijeme ve větší míse z varného skla vroucí sladkokyselou zálivkou z vody, octa, soli, pepře, cukru a oleje.
-
2
Uzavřeme plastovým víkem a necháme vychladnout.
-
3
Před podáváním přidáme do salátu na tenké plátky nakrájené okurky.
-
4
Před podáváním salát rozdělíme do jednotlivých misek.