Salát z vařené kedlubny s rajčatovým protlakem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 57 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 0 g
- Sodík 185 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 247.6 mg
- Vláknina 6160 mg
- Vitamín A 6160 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 44.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kedlubny oloupeme, uvaříme a nastrouháme nahrubo.
-
2
Mírně je osolíme, zakapeme citronovou šťávou a přelijeme rozředěným protlakem (nebo rajčatovou šťávou).
-
3
Hotový salát ozdobíme jemně nasekanou petrželkou.