Salát z vařené kedlubny s rajčatovým protlakem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Kedlubna
  • 5 g Petržel - nať
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 2 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 57 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 185 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 247.6 mg
  • Vláknina 6160 mg
  • Vitamín A 6160 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 44.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kedlubny oloupeme, uvaříme a nastrouháme nahrubo.

  • 2

    Mírně je osolíme, zakapeme citronovou šťávou a přelijeme rozředěným protlakem (nebo rajčatovou šťávou).

  • 3

    Hotový salát ozdobíme jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu