Obalované filé na grilu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 5 g Petržel - nať
  • 30 g Strouhanka
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 311 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 261 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 194.7 mg
  • Draslík 110.5 mg
  • Vláknina 3910 mg
  • Vitamín A 3910 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Porce filé osolíme a obalíme v mouce, vejci a ve strouhance.

  • 2

    Nasucho je grilujeme po obou stranách. Hotové potřeme rozpuštěným máslem.

  • 3

    Každou porci ozdobíme plátkem citronu a jemně nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu