Lososový pstruh se štěrbákem a listovou čekankou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 704 kcal
- Sacharidy 111 g
- Tuky 17 g
- Sodík 1082 mg
- Bílkoviny 60 g
- Uhlovodany 111 g
- Cholesterol 88.5 mg
- Draslík 4834 mg
- Vláknina 116400 mg
- Vitamín A 116400 mg
- Vitamín B6 1.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 143 mg
- Vitamín E 3.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Obě čekanky i lociku podusíme odděleně na polovině oleje. Lociku a listovou čekanku nakrájíme nahrubo, belgickou čekanku na proužky. Promícháme a směsí naplníme 4 vykrajovátka položená na talíři.
-
2
Artyčoky očistíme, rozčvrtíme, uvaříme a ochutíme solí a zbytkem oleje.
-
3
Pstruha podusíme cca 5min v páře a podáváme s artyčoky a zeleninou vyklopenou z vykrajovátek.