Dušené papriky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 105 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 6 g
- Sodík 60 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 14 g
- Cholesterol 2.7 mg
- Draslík 425.1 mg
- Vláknina 10.5 mg
- Vitamín A 10.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 195.1 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté, jádřinců zbavené papriky nakrájíme na proužky a dáme je na rozehřátý tuk. Osolíme a okmínujeme.
-
2
Papriky opékáme a zároveň dusíme na mírném ohni bez podlévání do změknutí.