Ražniči z vepřového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 539 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 49 g
- Sodík 60 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 88.5 mg
- Draslík 73 mg
- Vláknina 1700 mg
- Vitamín A 1700 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2530.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kousky, lehce je naklepeme, osolíme a potřeme olejem.
-
2
Na jehly napichujeme střídavě maso a cibuli, naloupanou po vrstvách na plátky.
-
3
Ražniči pečeme na rožni po každé straně asi 3-4 minuty.