Vinná klobása se zelným salátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1152 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 101 g
- Sodík 523 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 28 mg
- Draslík 300.8 mg
- Vláknina 5752.8 mg
- Vitamín A 5752.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 64.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na několik dílů rozdělíme vinnou klobásu. Jednotlivé kousky stočíme do spirály a špejlí propíchneme. Obalíme v hladké mouce.
-
2
V dostatečném množství rozpáleného oleje osmahneme po obou stranách.
-
3
Pokrájíme kysané zelí, přidáme nakrájenou kapii, pepř a cukr.
-
4
Promícháme salát a podáváme s osmaženou klobásou.