Vinná klobása se zelným salátem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Paprika sterilovaná
  • 500 g Zelí kysané
  • 800 g Klobása vinná
  • 200 ml Olej stolní
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Cukr krupice
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1152 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 101 g
  • Sodík 523 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 28 mg
  • Draslík 300.8 mg
  • Vláknina 5752.8 mg
  • Vitamín A 5752.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 64.3 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na několik dílů rozdělíme vinnou klobásu. Jednotlivé kousky stočíme do spirály a špejlí propíchneme. Obalíme v hladké mouce.

  • 2

    V dostatečném množství rozpáleného oleje osmahneme po obou stranách.

  • 3

    Pokrájíme kysané zelí, přidáme nakrájenou kapii, pepř a cukr.

  • 4

    Promícháme salát a podáváme s osmaženou klobásou.

Komentáře k receptu