Rajčata plněná tuňákem a kapary

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 100 g Tvaroh měkký bez tuku
  • 100 g Tuňák ve vlastní šťávě
  • 8 ks Rajčata
  • 4 špetka Paprika mletá sladká
  • 2 špetka Sůl
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Kapary sterilované
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Kaviár
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 132 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 901 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 117.6 mg
  • Draslík 582.8 mg
  • Vláknina 6781.5 mg
  • Vitamín A 6781.5 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 33.6 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata spaříme a oloupeme. Vršky z rajčat odkrojíme a necháme stranou, dužinu vydlabeme a vnitřek osolíme. Rajčata obrátíme a položíme na papírové ubrousky, aby z nich odkapala šťáva.

  • 2

    V misce smícháme rozmělněného tuňáka s tvarohem, kapary, nasekanou pažitkou a s citronovou šťávou. Mírně opepříme, promícháme a směsí naplníme připravená rajčata.

  • 3

    Naplněná rajčata ozdobíme pstružím kaviárem a špetkou mleté papriky. Přiklopíme odkrojenými vršky.

Komentáře k receptu