Milánské rizoto s vepřovým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 384 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 23 g
- Sodík 406 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 56.8 mg
- Draslík 74.4 mg
- Vláknina 4573.5 mg
- Vitamín A 4573.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2024.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky.
-
2
Orestujeme ho na oleji na zpěněné cibuli, přidáme rajčatový protlak, podlijeme vodou, osolíme a dusíme do poloměkka.
-
3
Na kostičky nakrájíme mrkev, propláchneme rýži.
-
4
Rýži, mrkev a hrášek přidáme k masu, promícháme, zalijeme vodou a dusíme.
-
5
Na talíři můžeme posypat nasekanou pažitkou.