Bramborový salát s křepelčími vejci

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Brambory rané
  • 0.25 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.25 kávová lžička Sůl
  • 10 ks Vejce křepelčí
  • 0.5 ks Cibule červená
  • 3 polévková lžíce Kapary
  • 2 polévková lžíce Ančovičky konzervované
  • 2 polévková lžíce Estragon
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Pažitka
  • 4 polévková lžíce Majonéza
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 370 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 17 g
  • Sodík 244 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 236.8 mg
  • Draslík 203.3 mg
  • Vláknina 6610 mg
  • Vitamín A 6610 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme doměkka.

  • 2

    Křepelčí vejce vaříme 3 minuty.

  • 3

    Červenou cibuli nakrájíme na jemno a dáme do misky.

  • 4

    K cibuli přidáme hrst kapary a nasekané ančovičky.

  • 5

    Přidáme i estragon, petrželku a pažitku - vše nasekané na jemno.

  • 6

    Osolíme a opepříme.

  • 7

    Přidáme nakrájené brambory a majonézu.

  • 8

    Promícháme a nahoru dáme přepůlená křepelčí vejce.

  • 9

    Zakápneme olivovým olejem, vychladíme a podáváme.

Komentáře k receptu