Kambala zapečená v těstíčku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Kambala
  • 120 g Cibule
  • 25 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 8 g Sůl
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 4 g Olej olivový extra panenský
  • 200 ml Mléko polotučné
  • 1 špetka Šafrán
  • 1 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 1077 mg
  • Bílkoviny 35 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 101 mg
  • Draslík 528.3 mg
  • Vláknina 1599.7 mg
  • Vitamín A 1599.7 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli oloupeme, pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, vsypeme do misky, osolíme, opepříme, přilijeme mléko, přisypeme mouku, špetku šafránu a vymícháme těstíčko. Pekáč vymažeme olejem, na dno vyskládáme filety kambaly, zalijeme těstíčkem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut, až začne těsto na povrchu zlátnout.

  • 2

    Porce upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře k receptu