Žemle plněné hovězím masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 8 g
- Sodík 277 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 77.5 mg
- Draslík 657.4 mg
- Vláknina 2824.8 mg
- Vitamín A 2824.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.7 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli pokrájíme na drobno a v mícháme do mletého masa. Na pánvi rozpálíme olej, maso s cibulí šest minut smažíme, dokud nezačne hnědnout. Průběžně mícháme.
-
2
Nyní přidáme do pánve na nudličky rozkrájenou papriku s rajčaty, nakrájenými na kostičky. Vše promícháme a pokračujeme ve smažení další dvě minuty.
-
3
Poté zalijeme vývarem a přidáme koření dle vlastní chuti. Pánev zakryjeme pokličkou a 10 minut dusíme. Před podáváním dáme do topinkovače rozpéct hečivo, které před podáváním rozkrojíme a servírujeme naplněné masovou směsí.