Krůtí maso s petrželkou a citronem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 435 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 29 g
- Sodík 378 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 115.5 mg
- Draslík 484 mg
- Vláknina 2684.3 mg
- Vitamín A 2684.3 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.7 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Plátky krůtího masa naklepeme, osolíme a opepříme. Petrželovou nať nasekáme najemno.
-
2
Maso na másle s olejem osmažíme po obou stranách dozlatova. Poté maso přeložíme na mísu a držíme na teple. Do výpeku vlijeme vývar, citronovou šťávu a petrželovou nať. Provaříme, vložíme zpět maso a prohřejeme.
-
3
Maso podáváme s omáčkou a plátky citronu.