Pečené husí maso s cizrnou
Suroviny
- 400 g Husí maso pečené
- 2 g Hřebíček
- 150 g Kukuřice cukrová nakládaná
- 100 g Cibulka jarní
- 50 g Saturejka
- 300 g Cizrna konzervovaná
- 200 g Výhonky Alfalfa - vojtěškové klíčky
- 10 g Koriandr čerstvý
- 5 ml Hořčice
- 120 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
- 80 ml Olej chilli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 657 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 43 g
- Sodík 241 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 448.9 mg
- Vláknina 23024.5 mg
- Vitamín A 23024.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cizrnu a kukuřici scedíme a necháme okapat, jarní cibulku nakrájíme na menší kusy.
-
2
Ve woku na chilli oleji opečeme krátce alfalfa klíčky, přihodíme ostatní zeleninu, cizrnu a za stálého míchání 5 minut smažíme. Přidáme listy saturejky, zalijeme pivem a necháme dalších 5 minut povařit. Vmícháme hořčici, sekaný koriandr a hřebíček, pečené husí maso nakrájíme na plátky a obložíme dušenou zeleninou se šťávou.