Enchilada s fazolemi a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 120 g Rajčata
  • 90 g Paprika zelená
  • 250 g Sýr Čedar
  • 250 g Fazole bílé sterilované
  • 2.65 ml Olej olivový
  • 8 ks Tortilla
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 563 kcal
  • Sacharidy 62 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 497 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 62 g
  • Cholesterol 65.6 mg
  • Draslík 663.4 mg
  • Vláknina 20595 mg
  • Vitamín A 20595 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli, rajčata a papriku očistíme, omyjeme a pokrájíme na malé kousky. Sýr nastrouháme.

  • 2

    Olej rozpálíme na pánvi a osmažíme na něm připravenou cibuli s paprikou, osolíme. Smažíme 3 minuty. Tortilly rozložíme na pracovní desku, potřeme vrstvou smažené cibule a papriky, přidáme krájená rajčata, fazole a 1/2 strouhaného sýru. Zarolujeme a rolky přendáme do zapékací mísy a posypeme zbytkem sýra. Zapékáme 10 minut při 200°C.

Komentáře k receptu