Enchilada s fazolemi a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 563 kcal
- Sacharidy 62 g
- Tuky 25 g
- Sodík 497 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 62 g
- Cholesterol 65.6 mg
- Draslík 663.4 mg
- Vláknina 20595 mg
- Vitamín A 20595 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli, rajčata a papriku očistíme, omyjeme a pokrájíme na malé kousky. Sýr nastrouháme.
-
2
Olej rozpálíme na pánvi a osmažíme na něm připravenou cibuli s paprikou, osolíme. Smažíme 3 minuty. Tortilly rozložíme na pracovní desku, potřeme vrstvou smažené cibule a papriky, přidáme krájená rajčata, fazole a 1/2 strouhaného sýru. Zarolujeme a rolky přendáme do zapékací mísy a posypeme zbytkem sýra. Zapékáme 10 minut při 200°C.