Telecí koleno pečené
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 8 g
- Sodík 322 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 118.5 mg
- Draslík 510.5 mg
- Vláknina 865.8 mg
- Vitamín A 865.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Koleno osolíme a dáme na rozehřáté máslo. Ke kolenu přidáme cibuli vcelku a za častého obracení jej pečeme. Délka pečení záleží na velikosti kolena.
-
2
Šťávu zahustíme máslem smíchaným s moukou a ještě krátce povaříme.