Telecí koleno pečené

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 95 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Telecí koleno
  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 210 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 322 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 118.5 mg
  • Draslík 510.5 mg
  • Vláknina 865.8 mg
  • Vitamín A 865.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Koleno osolíme a dáme na rozehřáté máslo. Ke kolenu přidáme cibuli vcelku a za častého obracení jej pečeme. Délka pečení záleží na velikosti kolena.

  • 2

    Šťávu zahustíme máslem smíchaným s moukou a ještě krátce povaříme.

Komentáře k receptu