Kuře pečené na černém pivě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 932 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 66 g
- Sodík 358 mg
- Bílkoviny 79 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 318.8 mg
- Draslík 807.7 mg
- Vláknina 52.5 mg
- Vitamín A 52.5 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.8 mg
- Vitamín E 2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuře omyjeme, osušíme, naporcujeme, okmínujeme a osolíme.
-
2
Do olejem vymazané zapékací mísy nalijeme vodu, vložíme do ní kuře a pečeme zvolna ve středně vyhřáté troubě. Když kuře začne zlátnout, podlijeme ho pivem. Během další doby pečení průběžně poléváme a pečeme, až je maso měkké.