Uzené maso se švestkovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1069 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 87 g
- Sodík 65 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 39.7 mg
- Vláknina 99.8 mg
- Vitamín A 99.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.1 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uzené maso uvaříme a nakrájíme na plátky.
-
2
Do čtvrt litru vývaru přidáme povidla, med, skořici, přilijeme červené víno, osolíme a omáčku necháme provařit.
-
3
Do omáčky vložíme plátky masa, necháme ji ještě jednou přejít varem a podáváme.