Těstoviny s bazalkou a omáčkou z rajčat
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 524 kcal
- Sacharidy 86 g
- Tuky 14 g
- Sodík 105 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 161.2 mg
- Vláknina 1691.3 mg
- Vitamín A 1691.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny povaříme ve slané vodě. Následně je scedíme, propláchneme v ohřáté vodě a odložíme bokem oschnout.
-
2
Na pánvi s olivovým olejem osmahneme česnek, rajčata a špetku soli a špetku pepře. Smažíme za občasného míchání 15 minut. Těstoviny umístíme na pánev, řádně zamícháme a stále mícháme. Vaříme ještě několik minut. Směs zasypeme nakrájenou bazalkou. Můžeme podávat.