Kuřecí maso dušené se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 193 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 4 g
- Sodík 362 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 80.2 mg
- Draslík 711.6 mg
- Vláknina 7100 mg
- Vitamín A 7100 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 49.1 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kuřecí prsa propláchneme pod tekoucí vodou, usušíme je a nakrájíme na tenké nudličky. K nakrájenému masu přimícháme solamyl, cukr, olej, a vodu a směs ochutíme solí. Směs důkladně promícháme a orestujeme v hlubším hrnci. Pak nakrájíme nahrubo zelí a cibuli a přidáme k orestovanému masu a směs dusíme do změknutí. Jako přílohu servírujeme k tomuto pokrmu bezlepkový chléb.