Opékané toasty zdobené krůtími játry
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 441 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 23 g
- Sodík 425 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 331 mg
- Draslík 644.4 mg
- Vláknina 8159.9 mg
- Vitamín A 8159.9 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 61.5 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nasekáme na jemno, vložíme ji na pánev s rozpáleným olejem. Krůtí játra nasekáme na drobné kousky a vložíme do pánve k cibuli. Orestujeme je. Česnek utřeme nebo prolisujeme, rozemneme v rukou majoránku. Obojí přidáme k orestovaným játrům a promícháme. Osolíme a opepříme, přidáme ještě tři lžíce tatarské omáčky. Promícháme. V toastovači opečeme toastový chléb a pak ho poklademe játrovou směsí. Nakonec zdobíme na půlky rozkrájenými cherry rajčaty a tatarskou omáčkou.